Nova Junta Directiva

Una vegada acabat el mandat de 6 anys de la Junta de la Societat, una única candidatura es va presentar i ja tenim nova Junta pels propers 6 anys.

És una nova junta que, tot i ser continuista, ha tingut alguns retocs, amb una baixa (Paco Porcar) i dues altes (Daniel Aguilera i José Ramón García). Aquesta serà la nova junta pels propers anys:

JORGE BONAFONTE (President)
CHRISTIAN BUSCEMI (Vicepresident i delegat de Mar-Costa)
SANTIAGO ESTRANY (Secretari)
FRANCISCO BERNARDO (Tresorer)
ALBERT BERDALET (Vocal i delegat d’Embarcació)
FÉLIX MUÑOZ (Vocal)
JOAN MANEL ESPINOSA (Vocal)
DANIEL AGUILERA (Vocal)
JOSÉ RAMÓN GARCÍA (Vocal)

Comença un nou mandat amb molta il·lusió, amb moltes ganes i nous reptes. Reptes com el de crear una nova secció infantil/juvenil, la gestió de la nova Àrea de Pesca Controlada de Barcelona, col·laboracions amb activitats relacionades amb la pesca més enllà del món de la competició, etc.

També volem agraïr la feina del nostre company i amic PACO PORCAR, qui fou el president de la nostra Societat i que ha seguit col·laborant a la Junta després, primer com a tresorer i després com a vocal. MOLTES GRÀCIES PACO per totes les hores que has dedicat aquests anys a la Societat i ja saps que segueix sent casa teva.

El compromís de la Junta seguirà sent el mateix de sempre: treballar pels nostres socis, per la nostra Societat, per la pesca i pel futur d’aquesta. Tot i que sabem que no som perfectes i que cometrem errors, confiem que aquests siguin l’excepció i no la norma.

Moltes gràcies per la confiança dels nostres socis, amics i companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *