2n TALLER DE PESCA INFANTIL 2023 – 6 de maig – APC Port de Barcelona

El passat dissabte 6 de maig, ens vam donar cita per segona vegada enguany, amb els més petits a l’APC del Port de Barcelona.

Una jornada que es lleva assoleiada i amb una temperatura ideal per a dur a terme activitats a l’aire lliure i que els més joves puguin gaudir de la millor manera el nostre esport.

Després de reunir-nos en la concentració a les 9.30h a l’ APC, situada a la part interior del Dic d’abric de la bocana nord del Port de Barcelona, els nens i nenes participants a l’activitat van anar cap al nostre local situat a la Marina Vela Barcelona per a poder preparar tot el material de pesca, ajudats pels voluntaris de la Societat que juntament amb els pares, han supervisat tot el procés.

Canyes de pescar, i rodets facilitats per un dels nostres col·laboradors com és KALI KUNNAN, , han estat muntats pels nois i noies, conjuntament amb les boies facilitades per DECATHLON MOLLET, amb uns muntatges preparats per a pescar a la considerable profunditat de l’APC.

Una vegada els muntatges estaven a punt, tocava anar caminant des del local fins a la zona de pesca, uns pocs metres que, amb les ganes de tots plegats de remullar els hams, s’han fet gairebé en temps récord.

Una vegada dins del recinte, tocava embrutar-se les mans fent “pastetes”, preparant el brumeig facilitat per DECATHLON, element molt important per atreure les diferents espècies de peixos a la zona.

Com acostuma a passar en aquestes activitats, la lluita més gran estava, en el cas del més joves, amb la seva impaciència esperant la primera picada, posant a prova la paciència dels seus acompanyants, però això sí, tot envoltat de rialles i molt d’humor.

Comencen a aparèixer les primeres espècies, com són les bogues, tords, serrans i també les llampants donzelles, acompanyades dels esparralls i d’alguna vidriada. El punt en comú entre totes les espècies fou el màxim respecte a l’hora de manipular-les i tornar-les ben vives al seu medi, qui sap si per a tornar-les a pescar d’aquí a un temps.

Dins del caràcter pedagògic d’aquestes activitats es posa molt d’èmfasi al respecte pel medi, doncs les noves generacions de pescadors poden disposar d’una informació molt més acurada que en generacions anteriors, de manera que la pràctica de la captura i alliberament i el màxim respecte, no només pels peixos, sinó també pel seu entorn és la pauta en tot moment.

Però els peixos no eren els únics a menjar, és important que els pescadors també estiguin ben alimentats, de manera que es va preparar un complert esmorzar col·lectiu entre petits pescadors i pescadores, durant el qual els nens i nenes van deixar una estona de banda les canyes (hi ha que dir que a alguns els va costar una mica fer-ho) i van carregar les piles per a seguir pescant una vegada la panxa estigués plena.

Amb això es va donar per acabat aquest segon taller de pesca infantil de la temporada, una jornada farcida de bons moments, records i rialles, on la pregunta més habitual, tant per part dels més grans com dels més petits va ser: “Quan serà el proper?”

Els més petits ja estan desitjant repetir, i més amb els kits de pesca facilitats per Jordi de LA PESCA BARCELONA juntament amb Turkana. No els manca res als joves esportistes, ja que han sortit de l’activitat amb una magnífica experiència i amb les gorres facilitades pel fabricant de material de pesca YUKI, així com samarretes de KALIKUNNAN.

Agrair als col·laboradors KALIKUNNAN, YUKI, DECATHLON, LA PESCA
BARCELONA, PESCAMARESMA, CASA CALICÓ, TURKANA, així com als organismes que fan possible que puguem realitzar aquest tipus d’esdeveniments en llocs segurs i controlats com és l’Àrea de Pesca Controlada del Port de Barcelona.

Si esteu interessat en poder assistir a aquests tallers, el pròxim serà el da 15 de juliol, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail infantil@societatpescadorsbarcelona.com

2 Responses to 2n TALLER DE PESCA INFANTIL 2023 – 6 de maig – APC Port de Barcelona

  1. Ana Alberola says:

    Hola buenas me gustaría que mi hijo participara en los talleres de pesca le encanta pescar ! Estoy interesada. Si se da la oportunidad me gustaría que me informaran gracias un saludo por cierto mi hijo se llama Abraham y tiene 8 años en junio hace los 9 si pueden me mandan información él estaría encantado de poder participar Gracias otra vez!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *