Calendari Mar-Costa 2.023

Us recordem que per poder participar a les diferents proves del calendari, és imprescindible estar al corrent de la quota de soci de l’any en curs, la llicència de pesca i la llicència federativa, ambdues en vigor.

La concentració a tots els concursos i aplecs serà sempre 1 hora i 15 minuts abans de l’inici de la prova, per tant, es prega puntualitat per respecte a tots els participants.

Per participar al campionat de Mar-Costa 2023, que consta de 6 proves dividides en dues categories, categoria de dues canyes (2 proves a platja i una a l’Àrea de Pesca Controlada del Port de Barcelona) i la categoria d’una canya (suret/fondal a l’Àrea de Pesca Controlada del Port de Barcelona), caldrà inscriure’s fent efectiu el pagament de les 4 proves indispensables per a poder puntuar.

Per a poder puntuar al campionat, cal participar en un mínim de dues proves de cada categoria (dues proves d’una canya i dues de dues canyes).

El pagament de 80,00€ seran la confirmació de la reserva (import corresponent a la inscripció a 4 proves). Aquesta es podrà fer efectiva en un pagament únic dels 80,00€ abans del 28 de febrer o bé en 2 pagaments de 40,00€ (el primer abans del 28 de febrer i el segon, quinze dies abans de començar el campionat). Les altres 2 proves del campionat, s’abonaran sempre abans de la prova (20,00€ de cada prova).

El pagament es podrà fer efectiu a:

– Secretaria de la Societat – dijous a la tarda a partir de les 18:30h
– Mitjançant transferència bancària o ingrés

*L’import recaptat amb les inscripcions s’emprarà per sufragar els premis de final de temporada pels participants al campionat.

Descarrega’t les normes:

Normes 78è Campionat Mar-Costa 2023 SPDM BCN

2 Responses to Calendari Mar-Costa 2.023

 1. Rafael says:

  Hola me gustaria hacerme socio y saber donde tengo que ir y telefono para llamar y precios, gracias. Un saludo

  • Societat de Pescadors Esportius de Mar says:

   Hola Rafael,
   Para hacerse socio puedes pasar cualquier jueves no festivo por la tarde por nuestro local social (Carrer de Santa Elena nº2 de Barcelona) a partir de las 18:30h o llamar al teléfono 934436267 / 630 064 377 por las tardes de lunes a viernes y nuestro secretario Santi te informará de todo.

   Saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *