Projecte “SICORE” per la pesca marítima recreativa responsable

A les costes de l’Estat Espanyol hi practiquen la pesca recreativa aproximadament 300.000 aficionats que contribueixen notablement al desenvolupament de l’economia mitjançant les inversions que fan en la seva activitat.

sicore_03

La pesca maritima recreativa opera a tot l’Estat en un marc complexe i dispers, amb múltiples administracions involucrades en diferents aspectes de l’activitat i es solapa en una sèrie d’usos del medi marí amb altres sectors.

Els socis del projecte SICORE consideren que és necessari augmentar l’esforç investigador per gestionar l’activitat d’una manera més eficient i disminuir així els conflictes que hi pugui haver entre els pescadors recreatius, els professionals i els altres usuaris del medi.

El projecte SICORE compta amb el recolzament de la “Fundación Biodiversidad”, del “Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente”, a través del “Programa pleamar”, cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de Pesca” (FEMP).

Hi col·laboren també la “Universidade de Santiago de Compostela”, “Universitat de Girona”, “Universidad de Murcia”, “AZTI-TECNALIA”, “CSIC-IMEDEA”, “FEDPEMAR” (Federación galega de pesca marítima responsable y náutica de recreo), “CEAB-CSIC Blanes”.

Els practicants de la pesca recreativa i esportiva també poden col·laborar en el projecte donant la seva opinió i aportant la seva experiència a l’elaboració d’un codi de bones pràctiques. Podeu entrar al següent enllaç i contestar al qüestionari: https://goo.gl/forms/Yw5kGTNZb0PRuCd63

sicore_01

sicore_02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *