Crònica – 5a prova del campionat social de Mar-Costa 2.014 (3a de surf-càsting)

5è concurs del campionat social de Mar-Costa 2014 (3r de surf-càsting):
La nit del passat divendres 24 d’octubre es va celebrar l’última prova del campionat de Mar-costa del 2.014, la tercera de la modalitat de llancer o surf-càsting a la platja de la Barceloneta.

concurs barceloneta octubre 2014 01(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Un clima poc habitual per l’època de l’any, temperatures per sobre de la mitjana i cel serè, però aquesta vegada, l’aigua estava una mica més remoguda que en les anteriors proves i la previsió era que fessin acte de presència espècies com els sargs i els llobarros amb aquestes condicions.

A diferència de les altres proves ja era ben fosc quan es va començar a preparar tot plegat (coses de la posició solar a finals d’octubre), però amb la considerable il•luminació de la platja de la Barceloneta per les nits, això no va ser cap impediment per a poder preparar com cal tots el aparells.

A les 21h els ploms van començar a xiular tallant l’aire per acabar enfonsant-se a l’aigua i tocava esperar les desitjades picades.

Passava l’estona i cada vegada les cares estaven més preocupades, ja que eren molt pocs els moviments als cims de les canyes i, els que hi havia eren minsos i de vegades gairebé imperceptibles (gran invent dels cims híbrids, ja que de no ser per ells, encara n’hauriem vist menys.

Tots els participants van aconseguir captures, però la peça més gran no va arribar als 250 grams i, la resta, van ser gairebé simbòliques. Sargs, mabres, bogues, oblades i alguna aranya varen ser les espècies protagonistes de la nit.

Al estar les coses així, una sola peça d’una mida considerable hauria pogut decantar la classificació a favor d’un o altre, així que tots atents esperant “la” peça.
Finalment la cosa va acabar com pintava i “la” peça no va arribar i el podi va acabar així:
1er .- Pere Casanovas
2on .- Toni de la Puente
3er .- Francisco Bernardo

concurs barceloneta octubre 2014 02(www.societatpescadorsbarcelona.com)

concurs barceloneta octubre 2014 03(www.societatpescadorsbarcelona.com)

concurs barceloneta octubre 2014 04(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Amb aquesta prova s’acaba el campionat 2.014 de Mar-costa de la Societat de Pescadors Esportius de Mar de Barcelona i, en breu tindrem la classificació definitiva del campionat.
Des de la junta de la societat, volem agrair a tots els participants del campionat, ja que tot i les dificultats que venim patint en els darrers anys, seguim endavant i podem mantenir el tradicional campionat de Mar-Costa amb les dues modalitats més tradicionals de la categoria.

Encara queden dues trobades aquest 2.014, un aplec a la bocana del port de Barcelona i el tradicional concurs del “pavó” que tancarà, un any més la temporada de pesca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *