1er Concurs Surf-càsting 2014

La passada nit es va celebrar la primera prova de l’any del campionat social de Mar-Costa. En principi la previsió era fer la primera prova al fondal, al Port de Barcelona, però degut a la massiva presència de creuers aquest cap de setmana es va haver de fer un canvi de dates i finalment es va optar per traslladar la primera prova de llancer a la nit del 16 al 17 de maig.
platja de la barceloneta 16 maig 2014_01 (www.societatpescadorsbarcelona.com)

El clima era inmillorable, no feia ni fred ni calor (l’aigua fresqueta per aquells que es van remullar els peus) i el vent que havia fet durant la tarda va anar minvant fins a pràcticament desaparèixer i deixar una nit ben tranquil·la.
A les 20:00h es van marcar els llocs de pesca, com sempre, 15 metres entre participant, i amb bona claror cadascú va poder preparar els seus estris per la prova.
A les 21:00h van començar els primers llancers, aprofitant el últims moments de claror natural, i en poca estona va haver-hi les primeres tímides picades i les dues primeres captures, una oblada i una petita mabra, que no es van poder resistir al variat menú que hi havia entre totes les canyes.
platja de la barceloneta 16 maig 2014_03 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_05 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_04 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_06 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_07 (www.societatpescadorsbarcelona.com)

Al començar a enfosquir, es va canviar la llum natural pels focus i llanternes, tot i que amb la consistent il·luminació que té la platja de la Barceloneta, les llanternes només es van utilitzar per posar esquer i alguna que altra reparació o canvi d’aparells.

Durant la prova les picades no van ser massa abundants i, sobretot, força espaiades en el temps, però hi va haver algunes peces destacables i d’espècies molt variades (orada, llenguado, moll, sarg, vidriada, besug, oblada, llobarro, roncador i aranya van ser les diferents espècies que van ser capturades).
Les diferències de captures i pes entre tots els participants van ser molt petites i va quedar tot molt ajustat, així que veurem si a la propera prova es comencen a marcar diferències o podem tenir un campionat ajustat fins al final com en moltes temporades.

platja de la barceloneta 16 maig 2014_08 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_09 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_10 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_11 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_12 (www.societatpescadorsbarcelona.com)

Tot i les poques picades, l’ambient va ser molt agradable i les 5 hores van passar ràpides i ens van deixar a tots amb ganes de la propera prova, amb l’esperança de millorar el nombre i calibre de les captures.

platja de la barceloneta 16 maig 2014_13 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_14 (www.societatpescadorsbarcelona.com)
platja de la barceloneta 16 maig 2014_15 (www.societatpescadorsbarcelona.com)

3 Responses to 1er Concurs Surf-càsting 2014

  1. Jack Bauer says:

    Molt bon post! A la propera m’apunto

  2. Jordi Secretari i Advocat says:

    Fue una noche tranquila y plácida. Las picadas fueron variadas pero las capturas realizadas no se correspondieron con la bondad del ambiente. El próximo mejor…sobretodo en cuanto a pescado obtenido.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *