Tornem a l’activitat després de l’estiu

A partir de setembre tornem a tenir en l’activitat normal la secretaria de la Societat, s’hauran acabat les vacances. Tot i que aquest any és diferent a la resta, la situació de la COVID19 ha obligat a fer molts canvis, per això des de la Junta de la Societat no s’ha deixat de treballar en molts aspectes. Hem estat avançant en els diferents projectes d’àrees de pesca, en projectes pedagògics de la pesca esportiva i també de la pesca d’esbarjo, preparar competicions a diferents nivells, etc. de manera que l’activitat no s’ha aturat en cap moment, si bé la secretaria de la Societat ha estat tancada.

El fet d’haver de suspendre activitats i retocar el calendari ens ha portat de corcoll a tots plegats, tant en el cas de les socials com de les oficials, però seguim treballant per a poder tirar endavant la temporada 2020 de la millor manera possible.

Pel retorn post-estival, per entrar mica en mica en matèria, us deixem algunes fotografies d’un concurs de pesca de la Societat de fa uns quants anys, tants com 65, ja que les fotos daten de 1955 a les platges del Maresme, esperem que us agradin i ajudi a tornar a l’activitat.

Salut i bona pesca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *