Sortides de pesca i oci en barca a Barcelona

Per poder gaudir més de la pesca a la nostra ciutat, durant aquest 2.016 la Societat de Pescadors Esportius de Mar de Barcelona també col.laborarà amb els nostres amics de Charter Inad, especialistes en sortides de pesca (amb l’experimentat guia Toni Alavedra) i altres activitats marítimes, com excursions pel nostre litoral, celebracions, comiats de solter, sopars romàntics, etc.

charterinad_01(www.societatpescadorsbarcelona)

Barcelona, la nostra ciutat, sempre ha estat lligada al mar, però per molts dels seus visitants i també pels seus habitants, la riquesa de la façana marítima de la ciutat es limita a passejar vora el mar, la platja i poca cosa més, desconeixent la secular tradició marinera i pesquera que, com a bona ciutat de la Mediterrània també tenim.

Amb la magnífica embarcació menorquina “Es Cau”, de 14,75 metres d’eslora es pot gaudir còmodament del que el mar ens ofereix a Barcelona, podent realitzar travesses pel nostre litoral, ja en proximitat com en travesses més llargues, doncs la potència i fiabilitat dels seus dos motors de Volvo Penta de 320cv són ideals per navegar de manera segura i estable. L’embarcació es troba al Port Fòrum.

charterinad_02(www.societatpescadorsbarcelona)

Des de Charter Inad són especialistes en sortides de pesca, ja sigui amb un experimentat guia de pesca com sortides per grups més experimentats, disposant del material necessari per la pesca al volantí o per practicar el currican de costa. Podràs pescar amb una comoditat que no és possible ni des de terra ni des de embarcacions més petites, doncs tant l’eslora com la màniga de la seva embarcació permeten una magnífica llibertat de moviments.

charterinad_03(www.societatpescadorsbarcelona)

charterinad_04(www.societatpescadorsbarcelona)

charterinad_05(www.societatpescadorsbarcelona)

El guia de pesca és l’experimentat Toni Alavedra, expert en totes les modalitats de pesca en embarcació, un exemple de superació com podeu veure en el següent vídeo: CLICK AQUÍ . La seva experiència és garantia de professionalitat i els seus consells són aptes tant pels qui ja tenen experiència en sortides de pesca com pels qui han decidit iniciar-se en el nostre esport preferit.

I les seves activitats no es limiten només a la pesca, doncs també organitzen travesses turístiques, sopars romàntics en mig del mar, festes i celebracions com aniversaris, comiats de solter, etc. I fins i tot sortides de relax amb massatge i bany.

I l’empresa, membre de “Barcelona Turisme”, també ofereix altres serveis nàutics, com assessorament en la compra i manteniment d’embarcacions, xàrters a Balears, Costa Brava i esdeveniments marítims de tota mena.

charterinad_07(www.societatpescadorsbarcelona)

charterinad_08(www.societatpescadorsbarcelona)

Podeu visitar el seu web www.charteinad.com o trucar al Dani Marín, l’skipper al 651912910 i prepareu-vos per sortir a navegar.

No cal dir que nosaltres no ens ho perdrem, ja que aquest any també sortirem amb ells en els concursos de pesca d’embarcació!

T’ho perdràs?

charterinad_06(www.societatpescadorsbarcelona)

3 Responses to Sortides de pesca i oci en barca a Barcelona

 1. ¡Que bonito! No sabía de este tipo de excursión, la verdad es que da gana de probar. Nosotros hacemos paseos en bicicletas, quizás podamos hacer algo juntos, jeje. Un saludo!

 2. Kiko Martínez says:

  Hola quería información para alquilar un día una barca para pescar 5 personas, vosotros disponéis del material ” cañas y demás”, me gustaría saber precios. Muchas gracias por vuestra información.

  • Societat de Pescadors Esportius de Mar says:

   Buenas tardes Kiko,

   Nosotros no organizamos este tipo de servicios, pero puedes contactar con la tienda Store-Fisher Barcelona por teléfono al nº 694 471 123 y Albert te informará de lo que hay.

   Saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *