Fin de temporada 2019. Comida y entrega de premios

Y ya llegamos al fin de la temporada 2019, el momento de la comida de despedida y la entrega de premios de los campeonatos de Mar-costa y de embarcación.


Després d’un calendari bastant complert amb un munt d’activitats socials, 4 proves del campionat d’embarcació fondejada (Badalona), un parell d’aplecs d’embarcació (Castelldefels i Arenys de Mar), 6 proves del campionat de Mar-costa (Port de Barcelona, Prat de Llobregat, Barceloneta), 4 aplecs al Port de Barcelona, els tradicionals concursos del «Burret», de les «Espècies», el del Carme i el del «Pavo» tots ells al port de la ciutat, sembla que tocava posar fi a un 2019 força intens.

Un 2019 amb una colla d’èxits esportius per part dels nostres companys que, després d’uns quants anys sense participar en competicions oficials i haver retornat a participar-hi fa unes temporades la nostra Societat ha aconseguit uns molt bons èxits enguany:

Campions de Catalunya en duos en la modalitat de suret-mar (i uns quants companys més en posicions capdavanteres). Quarts al campionat d’Espanya de la mateixa modalitat.

Un subcampionat de Catalunya individual en suret-mar i 5 companys més del club entre els 10 primers. I la pujada d’alguns companys a la categoria «d’alta competició» després del bon resultat al campionat d’Espanya de l’especialitat.

Campions per equips al campionat de Catalunya d’embarcació fondejada, campió de Catalunya individual de l’especialitat i quarta posició individual també. Un dels nostres companys també s’ha classificat pel mundial de l’especialitat després d’un molt bon paper al campionat d’Espanya.

Subcampió individual del campionat mundial de surf-casting U21.

Esportistes del nostre club també han aconseguit estar al podi al campionat de Catalunya de surf-casting, tant individual com al campionat per equips i molt bones classificacions als campionats d’Espanya a les diferents modalitats en les que han participat.

Des de la societat estem molt contents i satisfets de que la nostra entitat torni a estar cada vegada més present al panorama esportiu de l’elit de la pesca.

Aquest any també s’ha avançat força en el projecte de la nova zona de pesca marítima controlada de la nostra ciutat en el que estem treballant des de fa una colla d’anys, tot i que avança poc a poc, segueix endavant, ja compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya (Departament d’Afers Marítims) i la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Casting i el Port de Barcelona està treballant amb el projecte i els plànols entregats. Moltes reunions, visites, etc. Estem pendents d’unes petites obres que falten per fer i de l’ordenació final dels espais, així com de les normatives definitives .
Ha estat un 2019 amb molta feina que a simple vista pot ser poc visible, però amb una evolució constant.

Els participants als diferents campionats han fet moltes propostes per tal de millorar-los, senyal inequívoc de que és una Societat viva i que s’intenta adaptar als nous temps. D’aquestes propostes, algunes s’han pogut incorporar de cara a la temporada 2020, d’altres hauran d’esperar encara una mica més per poder dur-les a terme i finalment algunes s’han hagut de descartar.

Per part de la Junta de la Societat es valora molt positivament que els nostres socis comuniquin les seves inquietuds i facin propostes constructives per tal de fer més atractives les nostres activitats, doncs tot i que s’intenten mantenir algunes tradicions, els temps canvien i ens hi hem de saber adaptar.

D’aquestes novetats que es presenten pels campionats del 2020 se n’ha pogut parlar a la reunió que s’ha fet abans del dinar de germanor, on el delegat d’embarcació (l’Albert Berdalet) ha explicat els canvis que finalment hi haurà al campionat, amb una data més al calendari i que a diferència dels últims anys, proves des de tres ports diferents. També s’han presentat les novetats que hi haurà al campionat de Mar-costa per part del delegat de la secció (Christian Buscemi), on en el 2020 hi haurà una prova menys a la platja substituïda per una prova al port i s’han polit algunes de les novetats que es van incorporar l’any 2019.

I després de tant parlar, anem a dinar. El mateix restaurant de la Barceloneta que ens va habilitar una sala per a poder dur a terme la reunió, ens tenia preparat un saló per degustar un interessant dinar en bona companyia.

Després de dinar era el moment de l’entrega de premis de fi de temporada, començant pels participants del campionat d’embarcació fondejada.

Plusmarquista d’embarcació fondejada 2019:

Els podis d’enguany d’embarcació:

 

Tot seguit arribava l’entrega dels premis pels participants del campionat de Mar-costa. En aquesta ocasió vam poder comptar amb la presència del patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona, el nostre amic José Manuel Juárez, que va ser l’encarregat d’entregar el trofeu al campió social de Mar-Costa, el Juan Bernal.

Plusmarquista de Mar-costa:

Els podis individuals:

La classificació per equips:

 

Els equips guanyadors de cada prova:

També es va entregar una nova placa de reconeixement al nostre company David Romero pel seu nou èxit al mundial de surf-casting U21  2019 celebrat a Itàlia, on va aconseguir la segona posició individual, engrandint encara més el seu palmarès.

 

I per gentilesa dels nostres patrocinadors STORE FISHER (carrer Entença 74-76 – 08015 – Barcelona www.storefisher.com tel. 694 471 123) i LA PESCA BARCELONA (Antiga casa “La Viuda”, carrer General Castaños núm. 6 tel. 93 319 44 07), es van repartir premis pels 10 classificats amb més punts de la temporada, comptabilitzant-se els dos campionats organitzats, el premi al «Pescador més complert». Els guanyadors van poder triar entre diferents articles de pesca.

1r – Albert Berdalet – 855pts
2n – Joaquim De la Puente – 853pts
3r – Albert Codina – 846pts
4t – Félix Muñoz – 835pts
5è – Christian Buscemi – 834pts*
6è – Joan M. Espinosa – 834pts
7è – Toni De la Puente – 820pts
8è – Joan Gil – 819pts
9è – Jorge Bonafonte – 848pts
10è – Jordi Rubio – 659pts

*major nombre de captures

Com és tradició, després de l’entrega de premis es va procedir a sortejar unes paletilles i uns lots d’embotits artesans entre els participants, a més de repartir unes bosses de productes a les senyores assistents al dinar.

Volem agraïr a tots els qui un any més han fet possible una nova temporada de pesca, els nostres socis, els nostres patrocinadors (La Pesca Barcelona, Quinter Garraf, Pescamaresma, Store Fisher, FIATC, Fundació Futbol Club Barcelona), la Confraria de Pescadors de Barcelona, el Port Barcelona, els patrons que ens han ajudat a les nostres sortides de pesca i a la feina de la Junta de la Societat. MOLTES GRÀCIES!

I donem per tancada la temporada 2019, però no anem gaire lluny, el diumenge 29 de desembre tenim la primera activitat de la temporada 2020 amb un aplec de pesca des d’embarcació fondejada a Castelldefels.

Així que bon nadal i bona pesca!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *