Entrega de trofeus – Campionat d’embarcació fondejada 2020

La situació de pandèmia no va permetre celebrar la tradicional entrega de premis i trofeus de final de temporada, així que, aprofitant la primera prova del Campionat d’embarcació fondejada del 2021, a l’acabar es van entregar els trofeus corresponents a la temporada 2020.

Ja fa mooooltes dècades que al mes de desembre es fa el dinar de nadal amb els companys de la Societat, data que serveix també per a fer entrega dels premis i trofeus dels diferents campionats que organitza la SPDM. En temps de pandèmia és impensable poder fer una trobada en un restaurant amb desenes de persones on més que ganes de menjar tenen ganes de xerrar i comentar un munt de coses relacionades amb la nostra passió: la pesca. Per aquest motiu aquest va ser un altre canvi que es va haver de fer en una temporada marcada per restriccions de tota mena i adaptacions a una situació nova per a tothom.

Al mateix desembre es van entregar alguns premis de la secció d’embarcació, tot i que es van acabar enviant per correu, de manera que no hi va haver cap trobada, però en el cas dels trofeus es va preferir esperar a que ens tornéssim a trobar en alguna activitat, doncs sembla que sempre fa més il·lusió rebre-ho en companyia de la resta de companys, així que per a la primera prova del Campionat 2021 es va procedir a fer l’entrega.

El Campionat d’embarcació fondejada 2020 estava programat a 5 proves, en un inici la previsió era de fer-ne una a Castelldefels, una a Arenys de Mar, una a Sant Feliu de Guíxols i dues a Badalona, però després d’una colla de canvis al calendari en un any particularment complicat per a qualsevol activitat esportiva , d’aquestes 5 es van acabar duent a terme 4 d’elles, caient del calendari la prova de Castelldefels. La situació de pandèmia també va fer que alguns dels esportistes no poguessin acabar el campionat, però estan amb ganes de tornar-hi quan la situació es regularitzi.

Després de quatre proves a tres escenaris, el resultat del campionat va quedar així:
Aquest any, les ganes de tirar endavant el campionat estan intactes malgrat els entrebancs per restriccions i temporals, a més, el nivell de tots els esportistes segueix evolucionant i cada vegada es van igualant les forces entre tots, així que tenim un apassionant campionat en marxa i veurem quins canvis hi pot haver respecte als resultats del 2020.

Mentre això va passant, us desitgem salut i bona pesca!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *