Campionat d’embarcació fondejada 2021 – Places disponibles

Ja és a punt de començar la lliga de pesca a embarcació fondejada 2021 de la Societat de pescadors esportius de Mar de Barcelona. Per a la temporada 2021 els escenaris seran Sant Feliu de Guíxols (Girona), Premià de Mar (Barcelona), Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i Badalona (Barcelona).

DARRERES PLACES DISPONIBLES!!

Un campionat multiescenari amb una capacitat màxima de 16 esportistes repartits en quatre embarcacions (4×4).

La lliga puntua individualment i per parelles.

Per a poder desenvolupar la lliga, l’organització s’encarrega del lloguer de les embarcacions i els permisos necessaris per a dur a terme les proves, en cap cas cal que els participants disposin d’embarcació, només cal ser soci i disposar de llicència federativa (les gestiona la mateixa Societat amb la Federació catalana de pesca esportiva i càsting).

Cada prova està dissenyada per a que puguin sortir 4 embarcacions amb 4 esportistes que aniran variant d’embarcació amb la intenció de que tots puguin trobar-se en una ocasió a la mateixa embarcació i evitant repetir rivals.

La lliga està programada a 5 proves:

Prova 1 – 10 d’abril – Sant Feliu de Guíxols
Prova 2 – 22 de maig – Vilanova i la Geltrú
Prova 3 – 5 de juny – Premià de Mar
Prova 4 – 24 de juliol – Badalona
Prova 5 – 30 d’octubre – Badalona

Les dates poden haver-se de retocar per condicions meteorològiques o per restriccions COVID.

A cada prova de la lliga, la botiga de pesca STORE FISHER sortejarà un lot de productes de pesca de les marques Tubertini, Kali Kunnan, Trabucco, H7dra o altres valorat en 75€ entre els esportistes assistents.

Al finalitzar la temporada es lliuraran els trofeus als tres primers classificats i al plusmarquista del campionat, a més, hi haurà diferents premis per a la meitat dels participants, premis valorats en més de 1.500€*.

Per agraïr la feina dels patrons, el patró que aconsegueixi el major pes (kg totals) entre els seus tripulants en una jornada, rebrà com a premi una sonda LOWRANCE ELITE FS.

L’import de la inscripció per a les 5 proves, incloent drets de participació i lloguer d’embarcació és de 280€

Si us cal més informació, podeu posar-vos en contacte amb el delegat d’embarcació fondejada, Albert Berdalet per E-mail aberdalet@gmail.com o per WhatsApp al 627442855. Només missatges de text, una vegada rebi la sol·licitud, ja es posarà en contacte amb l’interessat/da, ja sigui per missatge o per trucada.

Col·laboradors de la lliga:

STORE FISHER BARCELONA
PESCAMARESMA
LA PESCA BARCELONA
CAFFÈ DI FRANCESCO (Manso)

*Els premis i el nombre d’embarcacions estan calculats per a 16 participants i 5 proves, poden haver-hi canvis en cas de ser un nombre inferior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *