Campionat de Catalunya de Suret-Duos – Deltebre 02/03/2019

El passat dissabte es va celebrar a les terres de l’Ebre el Campionat de Catalunya de suret-duos, amb uns quants representants de la nostra Societat, aconseguint també la primera posició del campionat. Des d’aqui volem felicitar als campions, així com a la resta dels nostres socis, a tots els participants i als organitzadors.

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_04_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Moltes felicitats Paco i Jaume per aquesta nova victòria, per eixamplar més el vostre palmarès, en una jornada complicada de pesca per la dificultat d’aquesta, havent de pescar de forma molt tècnica i fina, posant a prova els materials i sobretot la destresa dels esportistes. També volem felicitar als nostres socis Jordi i Joaquín per una complicada tercera plaça. Tampoc ens oblidem dels altres companys que hi han participat. En especial a la parella del David i el Javier, que pare i fill van aconseguir una primera posició absoluta a la primera màniga, però amb mala sort a la segona.

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_01_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_02_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_03_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_04_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_05_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_06_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_classificació_AN_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Cal destacar també la creixent afició per aquestes proves, que compta amb notables dificultats per poder gaudir d’escenaris de pesca per poder-la practicar, motiu pel qual volem agraïr la feina dels organitzadors, tant per part de l’equip de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting com de la Societat de Pesca del Fangar.

També s’ha de tenir en compte la possibilitat de participar en aquestes proves als esportistes de categoria “Esport Base”, per poder fer una bona pedrera de cara al futur.

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_07_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_classificació_EB_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

A més de la victòria per la parella Paco/Jaume, hi ha que sumar el premi especial com a plusmarquistes amb la peça més gran del dia.

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_08_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Campionat_de_Catalunya_Suret-Duos_2019_Deltebre_09_(www.societatpescadorsbarcelona.com)

La realització d’aquests campionats són sempre una motivació pels esportistes que participen als diferents campionats socials, fent créixer tant l’afició a l’especialitat com al perfeccionament, per això ens reiterem en els agraïments a l’organització.

Esperem que després d’aquesta victòria els campions puguin fer un bon paper al Campionat d’Espanya d’aqui a unes setmanes al port d’Algeciras.

Molta sort i ens tornem a trobar aquest cap de setmana a la tercera prova del campionat social d’embarcació. Fins llavors, salut i bona pesca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *