Calendari Mar-Costa 2.022*

Degut a la situació de pandèmia COVID19 les dates poden veure’s afectades per les normatives del moment.

Us recordem que per poder participar a les diferents proves del calendari, és imprescindible estar al corrent de la quota de soci de l’any en curs, la llicència de pesca i la llicència federativa, ambdues en vigor.

La concentració a tots els concursos i aplecs serà sempre 1 hora i 15 minuts abans de l’inici de la prova, per tant, es prega puntualitat per respecte a tots els participants. En les proves d’embarcació el temps és més llarg, ja que hi ha que desplaçar-se des del port que correspongui fins la zona de pesca. Com que l’espai dins els escenaris del port són limitats, l’aforament de participants també ho serà (variant el nombre segons l’escenari).

Per participar al campionat de Mar-Costa 2021, que consta de 6 proves dividides en dues categories, categoria de dues canyes (2 proves a platja i una al Dic de l’Est del Port de Barcelona) i la categoria d’una canya (suret/fondal al Moll del Rellotge), caldrà inscriure’s fent efectiu el pagament de les 4 proves indispensables per a poder puntuar.

Per a poder puntuar al campionat, cal participar en un mínim de dues proves de cada categoria (dues proves d’una canya i dues de dues canyes).

El pagament de 80,00€ seran la confirmació de la reserva (import corresponent a la inscripció a 4 proves). Aquesta es podrà fer efectiva en un pagament únic dels 80,00€ abans del 31 de gener o bé en 2 pagaments de 40,00€ (el primer abans del 31 de gener i el segon, quinze dies abans de començar el campionat). Les altres 2 proves del campionat, s’abonaran sempre abans de la prova (20,00€ de cada prova).

 

El pagament es podrà fer efectiu a:

– Secretaria de la Societat – dijous a la tarda a partir de les 18:30h
– Mitjançant transferència bancària o ingrés

*L’import recaptat amb les inscripcions s’emprarà per sufragar els premis de final de temporada pels participants al campionat.

En cas que no es puguin dur a terme les 6 proves del campionat individual, s’optarà per la fórmula següent:
Si es celebren 5 proves, es descartarà el pitjor resultat i puntuaran els 4 millors resultats (Mínim 2 de dues canyes i dues d’una canya).
Si es celebren 4 proves, es descartarà el pitjor resultat i puntuaran els 3 millors resultats (Mínim 1 d’una canya i 1 de dues canyes).
Si es celebren 3 proves, no es descartarà cap resultat, puntuant les 3 proves realitzades (Mínim 1 dúna canya i 1 de dues canyes).
Si es celebren menys de 3 proves, el campionat quedarà invalidat per no haver-se assolit el 50% de les proves.

En cas de no poder-se celebrar les 6 proves per equips, s’optarà per la fórmula següent:
Si es celebren 5 proves, es descartarà el pitjor resultat, puntuant els 4 millors resultats.
Si es celebren 4 proves, no es descartarà cap resultat.
Si es celebren 3 proves, no es descartarà cap resultat.
Si es celebren menys de 3 proves, queda invalidat el campionat al no haver-se assolit el 50% de les proves.

2 Responses to Calendari Mar-Costa 2.022*

 1. Rafael says:

  Hola me gustaria hacerme socio y saber donde tengo que ir y telefono para llamar y precios, gracias. Un saludo

  • Societat de Pescadors Esportius de Mar says:

   Hola Rafael,
   Para hacerse socio puedes pasar cualquier jueves no festivo por la tarde por nuestro local social (Carrer de Santa Elena nº2 de Barcelona) a partir de las 18:30h o llamar al teléfono 934436267 / 630 064 377 por las tardes de lunes a viernes y nuestro secretario Santi te informará de todo.

   Saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *