Botigues de pesca – PESCAMARESMA (Malgrat de Mar)

Durant aquests dies de confinament no es poden dur a terme les activitats habituals de la Societat, les sortides de pesca estan prohibides, per això molts aprofiten per posar en ordre el material de pesca que tenen per casa. Tot aquest material no ha arribat a casa per art de màgia, prové d’algun establiment especialitzat, així que queda clar que aquests són imprescindibles per la pràctica del nostre esport. Per això avui coneixerem una de les botigues de pesca que col·labora habitualment amb la nostra Societat: PESCAMARESMA, del carrer Girona núm. 69 de Malgrat de Mar.

 

Des de ben petit en Xavier Agell ha estat encisat pel mar i per la pesca, prova d’això és que amb 11 anys ja va començar a competir en la modalitat de surfcasting.

Al llarg d’aquests anys ha estat a diferents clubs i societats de Catalunya pescant a tota mena d’escenaris i competint amb els millors esportistes d’alta competició de surfcasting, amb un palmarès força nodrit. Durant aquests anys també ha sentit la curiositat per altres especialitats de pesca, com poden ser el suret, la pesca des d’embarcació i especialment l’eging o pesca de cefalòpodes. En totes aquestes disciplines s’ha envoltat també d’especialistes d’aquestes que l’han dut a obtenir molts bons resultats en totes elles.

Aquesta passió i aquesta experiència van portar al Xavier a fer realitat el seu somni, i el 17 de juny del 2.016, va néixer “PESCAMARESMA”, la seva botiga de material de pesca, com diu ell mateix: “Aquest és el projecte el qual perseguia des de petit i al qual he pogut finalment assolir amb dedicació i esforç, no és només la meva botiga de pesca, és la botiga dels pescadors”.

La botiga es troba al número 69 del carrer Girona de Malgrat de Mar (Barcelona) on el tracte és molt personal, de “tu a tu”, ja que el Xavier no pot amagar la seva passió quan es tracta de parlar de pesca. Allà no només et pots trobar amb una bona conversa de pesca, pots trobar el millor esquer de la zona, tota mena de materials de pesca, reparacions de canyes, manteniment de rodets, tramitacions de llicències, assessorament, etc.

Des de la seva inauguració, PESCAMARESMA ha col·laborat amb les activitats de la nostra Societat, no només amb premis, si nò també amb l’ajuda del Xavier en diverses activitats, especialment ajudant en els concursos infantils ensenyant als més petits a passar-s’ho bé amb una canya de pescar.

Recordeu que aquests dies la botiga està tancada pel confinament del COVID19, però si truqueu al 669 232 949 el Xavi us pot atendre i també fer-vos enviaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *