Botigues de pesca – LA PESCA BARCELONA (Antiga Casa “La Viuda”)

Durant molts anys, el mitjà de comunicació de la nostra Societat amb els seus socis van ser els butlletins que s’enviaven per correu i posteriorment fou la revista “Calada” que s’enviava periòdicament als socis. Amb aquestes, que arribaven a casa pel servei postal, s’informava als socis dels resultats esportius, cròniques de les proves i diferents articles d’interès relacionats amb la nostra activitat. Entre aquests articles, a principis de l’any 1.993, hi va haver un article d’un dels punts de referència de la pesca a Barcelona, una de les botigues històriques de la ciutat: “La Pesca Barcelona, antiga casa “La Viuda”, on s’explica l’origen de l’establiment inaugurat l’any 1.925..

 

 

Al carrer General Castaños número 6 – 08003 – Barcelona, just al costat del Pla del Palau, darrera l’Estació de França és on a dia d’avui encara podeu trobar una de les botigues més antigues de la ciutat, una botiga d’articles de pesca que actualment està a mans del nostre amic Jordi, que porta dècades en el sector i a part de disposar de tota mena d’esquers i materials per practicar el nostre esport, té els coneixements per aconsellar-nos en tota la gran varietat d’articles que té per allà. el telèfon de contacte és el 93 319 44 07.

Abans que el Jordi es fes càrrec de la botiga fa gairebé 3 anys, aquesta estava gestionada per l’Àlex, un altre mestre del sector, que va començar a fer-se càrrec de la botiga de la seva família l’any 1.987 fins que es va retirar el 2.017. L’Àlex va estar 30 anys al capdavant del negoci juntament amb la seva esposa Carme (ambdós també socis nostres), abastint i aconsellant als pescadors sobre tota mena de materials.

I va ser precisament l’Àlex qui va explicar en una entrevista per la revista de la nostra societat, la desapareguda “Calada” la interessant història d’aquest establiment i que us deixem per aquí per que conegueu una mica més els orígens de la botiga:

 

95 anys d’història plenes d’un munt d’anècdotes i moltes d’aquestes amb companys nostres com a protagonistes dónen com per escriure més d’un llibre, sense dubte.

 

Moltes gràcies Àlex, Carme i Jordi per aguantar-nos tants anys i per haver-nos ajudat sempre amb les nostres manies.

2 Responses to Botigues de pesca – LA PESCA BARCELONA (Antiga Casa “La Viuda”)

 1. Ana Morgado says:

  Está cerrada actualmente? He ido varias veces y diferentes horas. Hay un cartel que dice cerrado por accidente. He ido en noviembre,diciembre y ahora en enero 2021.

  Gracias.

  • Societat de Pescadors Esportius de Mar says:

   Hola Ana,
   Actualmente la tienda está cerrada por que Jordi, quien la regenta, tuvo un accidente de moto hace unos meses y por ello no puede atenderla, aunque ya se está recuperando. Nadie tiene más ganas que él de volver a abrir pronto, esperamos que en pocos días ya vuelva a estar la tienda abierta viento en popa.

   Saludos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *