Bon nadal i feliç 2021 (resum anual)

S’acaba aquest any 2020 que ens ha portat a tots de corcoll en tots els aspectes, un any en que hem hagut d’escurçar els campionats organitzats per la nostra entitat, que s’han hagut d’anul·lar activitats tradicionals com el Concurs de la Mare de Déu del Carme, el Concurs Infantil i el Concurs del “Pavo”, que s’han suspès campionats oficials i que hem tingut problemes per practicar el nostre esport.

Però malgrat tot, hem aconseguit tirar endavant algunes activitats, com el Campionat d’embarcació fondejada, que aquest any s’havien de fer 5 proves en comptes de les 4 dels darrers anys, però malauradament primer el temporal Glòria i finalment la pandèmia de COVID19 han deixat el campionat en 4 proves, tot un èxit tenint en compte com s’ha desenvolupat l’any. Un any en el que es va decidir fer un campionat multiescenari, on després de descartar la primera prova suspesa a finals de gener a Port Ginesta (Castelldefels) es va quedar amb dues proves a Badalona, una a Arenys de Mar i una a Sant Feliu de Guíxols.

Un campionat on la regularitat dels primers ha decidit el podi i on s’ha aconseguit millorar considerablement el nivell dels nostres esportistes, ja que s’han hagut d’adaptar a diferents fons i situacions.

Esperem que el campionat del 2021 es pugui celebrar complert, un campionat on si tot va bé, estrenarem un altre escenari, nou en tots els aspectes, ja sigui per la població on es durà a terme com pel tipus de fons.

En el Campionat de Mar-costa hi ha hagut més problemes al començar aquest més tard que el d’embarcació i enxampar-nos totalment la pandèmia de COVID19, un campionat on s’han pogut dur a terme 3 de les 6 proves previstes, curiosament a tres escenaris diferents i una a cadascuna de les modalitats. Al haver fet només la meitat de les proves no s’ha pogut descartar cap resultat, de manera que la regularitat a les tres proves ha estat determinant pel resultat final.

Esperem que pel campionat 2021 puguem fer totes les proves programades i possiblement hi pugui haver algun canvi en algun escenari, però de moment no podem assegurar com anirà i restarem a l’espera.

sdr

La situació de pandèmia i les restriccions per aquesta no ens han deixat tampoc fer el tradicional dinar de germanor i entrega de premis. Com a excepció, els delegats de cada secció s’han posat en contacte amb els guanyadors de cadascuna d’aquestes per l’entrega de part dels premis. Els trofeus pels guanyadors i els obsequis hi ha per a tots els participants s’entregaran així que sigui possible, esperem que pugui ser ben aviat.

També cal destacar que tot i que s’han hagut de suspendre moltes activitats oficials, a les poques que s’han pogut celebrar, els nostres esportistes hi han estat presents, destacant la victòria al Campionat de Catalunya de DUOS de suret-mar celebrada a Sant Carles de la Ràpita i la tercera posició al Campionat de Catalunya d’equips de suret-mar celebrat a Arenys de Mar.

Un altre tema que ha preocupat molt a la majoria dels nostres socis han estat els problemes per a poder practicar el nostre esport en temps de pandèmia, hem de dir que des de la junta de la Societat no s’ha deixat de treballar per a poder donar opcions (contactes continus amb Federació, UFEC, Port, Ajuntament de Barcelona, Generalitat…), però malauradament aquest 2020 s’ha pogut aconseguir ben poca cosa, però hi ha la possibilitat que en no massa temps puguem finalment fer realitat un projecte en el que fa molts anys estem treballant, un projecte que ha donat molts maldecaps però en el que hi hem estat a sobre malgrat els múltiples entrebancs que ens hem anat trobant, així que esperem poder donar bones notícies ben aviat.

I per ara ens resta desitjar-vos BONES FESTES a tots, molta salut i poder retrobar-nos aviat,

Fins llavors, Salut i bona pesca!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *