Entrega de trofeus – Campionat de Mar-Costa 2020

Els protocols de la COVID19 van impedir celebrar el tradicional dinar de nadal de la Societat on cada any es fa també l’entrega de premis i trofeus dels diferents campionats, així que aprofitant la primera prova del campionat de Mar-Costa del 2021, un cop finalitzada aquesta es van entregar els trofeus del campionat anterior.

Uns anys atípics com estan sent el 2020 i el 2021 has destarotat molts aspectes de la manera de funcionar de tots plegats, no són menys els problemes que hem tingut els practicants de la pesca esportiva i les diferents societats per a dur a terme les diferents activitats, per això s’han hagut de variar molts aspectes i maneres de treballar.

Un dels punts que s’han hagut de variar han estat les reunions que es feien a l’hora d’entregar premis i trofeus.

Alguns dels premis pels primers classificats, com van ser els pernils i els premis pecuniaris, es van entregar el passat mes de desembre de manera individual, però mancava entregar els trofeus, diplomes i també un obsequi en forma de samarreta de la Societat a tots els participants del campionat, així que es va aprofitar que finalment vam coincidir la majoria en una nova prova esportiva per a poder fer entrega del que quedava pendent.

3 campions individuals en les tres darreres edicions i 7 esportistes diferents han trepitjat el podi final en aquestes edicions.

I a la represa del campionat per equips, el format per l’Albert Berdalet, Christian Buscemi, Albert Codina i David Romero revalida el títol i són 4 els equips que han pujat al podi final als últims dos anys i sembla que hi haurà una bona competició entre tots els equips per aconseguir un bon resultat aquest 2021.

Volem agrair novament a tots els esportistes participants al campionat la seva paciència i la seva col·laboració per a poder dur a terme un campionat atípic però competit dins la situació. També cal recordar que els companys que per diferents raons no van poder venir aquest diumenge i van participar al campionat 2020, tenen el seu diploma i la samarreta a la Societat.

Sembla que per aquesta temporada les ganes no falten entre els nostres esportistes i que hi tornarà a haver esportistes molt motivats per endur-se el campionat.

El mateix està previst fer per la primera prova del Campionat d’Embarcació Fondejada el proper mes d’abril, així que fins llavors, Salut i bona pesca!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *