1a prova – Campionat social d’embarcació 2.015

Després d’haver d’ajornar la primera prova del campionat degut al temporal de pluja i vent durant la setmana on teníem previst fer-la, dissabte 7 de febrer, finalment aquest dissabte 28 de febrer vam poder sortit a remullar els ploms mar endins.

Concurs_embarcació_1_2015_01(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Durant la setmana la situació marítima havia estat remogudeta, forts vents i algunes gotellades ja tenien amb l’ai al cor a més d’un, però les previsions pel dissabte eren més benèvoles i apuntaven a que el sol i vent moderat ens farien companyia.
A un quart de vuit del matí concentració al pàrquing del Bogatell, salutacions, inscripcions, miradetes cap al mar per veure com anava la mar de fons, que si això que si allò… I, com que sortim amb dues barques, una del Port Olímpic i una des de Badalona, doncs ens separem a terra per retrobar-nos al punt acordat al mar.

Concurs_embarcació_1_2015_02(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Concurs_embarcació_1_2015_03(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Pel camí anant muntant estris, preparant esquers, comentant que si té pinta d’haver-hi corrent, que millor un plom més gran, que si jo poso menú variat als hams, que si jo tots iguals… però tots coincidint en que les ganes de sucar els ploms a l’aigua són grans i que ja toca!

Concurs_embarcació_1_2015_04(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Concurs_embarcació_1_2015_05(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Finalment ens trobem les dues barques, i a l’hora acordada ploms a l’aigua. Les primeres picades no es fan esperar, peixos de petita mida comencen a interessar-se pel variat menú que entre tots els hi havíem preparat, netejant hams i algun pujant a bord. Poques captures.

Concurs_embarcació_1_2015_06(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Veient que els “clients” són pocs i petits, que tot i la mar de fons la corrent no és forta, decidim provar sort a un altre calador, una mica més lluny i una mica més profund, així que les dues barques proa cap allà.

Concurs_embarcació_1_2015_07(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Concurs_embarcació_1_2015_08(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Concurs_embarcació_1_2015_09(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Poc moviment, un pop a una barca, un pop a l’altra, un peixet, ara un altre… xucles de petita mida i poc més… així que una estona més tard, acordem tornar al primer calador, on tot i no haver-hi una pesca abundosa, les picades eren més seguides i les captures més variades.

Besugs, pagells, bogues, serrans, xucles, esparralls, un parell de pops, aranyes i un gat han estat les espècies capturades.

Concurs_embarcació_1_2015_10(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Concurs_embarcació_1_2015_12(www.societatpescadorsbarcelona.com)

Tornada a port i després d’atracar, trobada al pàrquing de la Mar Bella, a mig camí entre els dos ports, pesatge i classificació:
1er – Pere Casanovas – 125 punts
2on – Santiago Estrany – 124 punts
3er – Antonio de la Puente – 123 punts
4rt – Albert Codina – 122 punts
5è – Joaquim de la Puente – 121 punts
6è – Jorge Bonafonte – 120 punts
7è – Paco Porcar – 119 punts
8è – Christian Buscemi – 118 punts
9è – Joan Gómez – 117 punts

Concurs_embarcació_1_2015_13(www.societatpescadorsbarcelona.com)
El campió de la jornada.

I ja amb ganes de la segona mànega d’aquí a quinze dies, a veure si tenim sort i podem enxampar peixos de bona mida i bon temps.
Salut i bona pesca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *